Første indlæg – I know nothing!

Første indlæg – I know nothing!

9. juni 2019 0 Af Ida Steen Nielsen

Jeg aner intet om at blogge, jeg er rent faktisk typen der gør grin med folk der blogger. Well, here we go…

Her på siden vil jeg prøve, efter utallige opfordringer, at fortælle om min fantastiske gamle dressurhest. Hvordan jeg fodrer hende, motionerer, og sørger for at holde hende glad, frisk og rentgående på trods af en del år på bagen.

Vi bor på Kirstineholm, som ejes af min svigermor Hanne Ejlersgaard.
Christian, jeg og vores datter Emma, bor i et hus der ligger bag foldene.
Til hverdag omgåes vi af fantastiske mennesker fra Fisker Dressage Academy og deres pensionærer. Det er en stor inspiration at være i nærheden af så dygtige ryttere og heste hver eneste dag.

Hanne ejer Kirstineholm Rideudstyr, hvor jeg hjælper til så meget jeg kan. Pt. er jeg på barsel, så lige nu bliver det ikke til så meget andet end at holde butikkens FB og IG igang.

Alt, hvad Minelli og jeg selv er iklædt, er selvfølgelig fra butikken og der vil være links at finde til vores webshop.

Jeg er uddannet indenfor ledelse og administration og sidste sommer blev en stor drøm til virkelighed, da jeg under min graviditet, havde mulighed for at uddanne mig til hestemassør hos Helen Lyngsø fra Kompetencegaarden i Herfølge.
Det er hjælper mig rigtig meget i min ridning og pasning af Minelli, at jeg ved hvordan hun er skruet sammen og at jeg kan hjælpe hende i hendes udfordringer både under ridning, men også på staldgangen. Massøruddannelsen har helt klart gjort mig til en dygtigere og mere bevidst rytter og som har hjulpet mig til at blive mere blid og samtidig kontakt.

Oprindeligt kommer jeg fra Sjælland og har haft Minelli på Amager i mange år. Christian og jeg besluttede at flytte til Aarhus for et par år siden og det er en af de bedste beslutninger vi nogensinde har taget. Gården og hele livet omkring den betyder afsindig meget for både mig og Christian og vi håber på at kunne være her resten af livet.